Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats d'Agrupament Encampadà (AE).
Els candidats d'Agrupament Encampadà (AE).
Els candidats del Partit Socialdemòcrata + Independents.
Els candidats del Partit Socialdemòcrata + Independents.
Els candidats de Terceravia.
Els candidats de Terceravia.
Els candidats d'En comú per Encamp.
Els candidats d'En comú per Encamp.

Governar per al poble, missatge de les alternatives a En comú per Encamp


Escrit per: 
M.P.A.

La plaça dels Arínsols va acollir ahir la tradicional penjada de cartells que donava el tret de sortida a les eleccions comunals a Encamp. Uns comicis que es dibuixen molt oberts per la pluralitat de candidatures que s’hi presenten. 

La llista que no depèn de “partits centralitzats”, Agrupament Encampadà (AE), va ser la primera a trencar el foc al poble d’Encamp. La seva candidata a cònsol major, Esther Vidal, va assegurar amb fermesa que són la “millor opció” per fer un “canvi radical” a Encamp i al Pas de la Casa. Vidal va recordar que són un grup de gent que aglutina diverses sensibilitats polítiques amb l’objectiu comú de “treballar per al poble”. Ho faran, va afirmar, des de la llibertat i el treball en equip, sota el lema Gent com tu.  
La candidatura del Partit Socialdemòcrata + Independents (PS+I) va ser la segona a penjar el cartell d’inici de campanya. El seu candidat a cònsol major, David Rios, va afirmar que afronten la campanya amb “molta il·lusió i optimisme”. Va remarcar que els darrers mesos han estat parlant amb molta gent i han pogut copsar els neguits dels ciutadans. Segons Rios, la seva meta és “aixecar la parròquia a nivell de benestar, esportiu i cultural” i “tornar a fer d’Encamp el cor d’Andorra i del Pas de la Casa, el cim”. En la seva opinió, fins ara “hem patit un govern comunal que ha governat per uns pocs”. D’aquí que el seu lema reculli que volen “governar per a tothom i fent participar tothom”.
Per la seva banda, el candidat de Terceravia + Independents, Santiago González, va explicar que el seu objectiu és “fer coses per al poble” després de penjar el cartell de la seva llista. Així, volen reactivar la parròquia des del punt de vista econòmic i turístic, sobretot. González va emfatitzar que tindran molt en compte el Pas de la Casa per donar-li “un canvi d’imatge”. En aquest sentit, va remarcar que volen donar respostes als neguits dels ciutadans del Pas, que són “simples”, va dir, com ara posar bancs, papereres i renovar el parc perquè els infants puguin jugar. El candidat a cònsol major, va manifestar que “volem entrar al Comú perquè la parròquia millori i en quatre anys hi haurà un canvi molt important”. 
Finalment, la candidata d’En comú per Encamp (UP+DA+L’A+I), Laura Mas, va assenyalar que encaren la campanya amb “molta empenta” i des de la satisfacció “de la feina feta durant aquests quatre anys”. Una campanya de “continuïtat”, però “molt renovada, amb punts estratègics”, va dir. Així, es va referir a projectes que s’han de seguir desenvolupant com el pla de reactivació econòmica de la parròquia, i l’esport a nivell turístic i d’esdeveniments. També va anunciar que advoquen per fer un telecabina que connecti Engolasters i Encamp, i renovar la concessió per seguir potenciant l’esquí. Entre les propostes hi ha la de fer un “nou Prat Gran” a Encamp i transformar la plaça Coprínceps en un “espai multifuncional”.

governar
poble
missatge
alternatives
En comú per Encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte