Diari digital d'Andorra Bondia

Goya assegura que el PS sortiria 'beneficiat' d'un avançament electoral


Escrit per: 
Agències


El primer secretari del Partit Socialdemòcrata, Ferran Goya, ha assegurat aquest dimarts al matí que si algú surt 'beneficiat' d'un avançament electoral seria el seu partit. De totes maneres, Goya no és partidari que s'anticipin els comicis: 'Ara no és el moment'.

El primer secretari del PS ha fet aquestes declaracions al programa Ara i aquí de Ràdio Nacional d'Andorra.
 
Ferran Goya sosté que al PS 'no hem tingut el desgast enorme que han tingut d'altres', que al seu entendre 'no tenen coherència' i que s'han demostrat un 'bluf', en referència a Andorra pel Canvi (ApC). D'altra banda, Coalició Reformista (CR) li mereix una altra opinió i demana a la formació liderada per Joan Gabriel que acceleri el seu procés intern de constitució en partit polític. Així, Goya entén que el procés de creació d'un partit 'és llarg' però d'aquesta constitució en partit també 'en depèn el país'.

El primer secretari del PS pensa que un cop finalitzat el procés intern de CR, les negociacions seran més fàcils: 'no hi haurà lloc a equívocs', la 'capacitat d'interlocució serà clara', però també dependrà de 'que tinguin marge de maniobra els líders'. Així, pensa que amb els reformistes es podran tancar acords, si més no puntuals, en l'àmbit econòmic.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte