Diari digital d'Andorra Bondia

Goya avisa CR que un ‘no’ a les lleis fiscals perjudica el país


Escrit per: 
M. S. / FOTO: N. M.

El primer secretari del Partit Socialdemòcrata (PS), Ferran Goya, ha advertit a Coalició Reformista que un vot en contra de les lleis d’imposició directa “no perjudica el Govern ni el PS, sinó que perjudica tot el país i les empreses que necessiten aquestes lleis”.

Goya responia d’aquesta manera a les manifestacions del president del grup parlamentari reformista, Joan Gabriel, que havia condicionat el suport a les lleis pactades entre Coalició Reformista  (CR) i PS al compromís del cap de Govern a convocar eleccions anticipades.
En aquest sentit, el dirigent socialdemòcrata, que ha reiterat que ja fa un temps que el partit es prepara per als possibles comicis avançats, ha assegurat que es tracta d’una “excusa com una altra” per votar o no votar “unes lleis que no volen”, i ha acusat els reformistes de falta d’idees i de model de futur i d’enyorar uns temps i un model passats que “ja no poden tornar”.
Així mateix, Goya ha defensat l’opció de l’executiu de mirar de buscar un acord per resoldre una qüestió tan important com és l’acord monetari amb la Unió Europea, acord que “serà una opció de creixement sostingut per al país”.
El primer secretari socialdemòcrata ha fet aquestes manifestacions en una compareixença en la qual ha fet balanç de l’any i ha defensat la gestió de l’executiu argumentant que, malgrat les dificultats de treballar sense pressupost i amb una majoria relativa al Consell General, s’ha fet un “gran pas endavant” pel que fa a l’objectiu, ja especificat en la campanya i en el programa electoral, d’instaurar “una nova manera de fer política”.
En aquesta línia, Goya, que ha assegurat que “els onze més tres consellers no ho volen acceptar i voldrien tornar a les velles situacions en què grups econòmics feien i desfeien”, ha destacat la reestructuració del deute, la lluita contra l’intrusisme, la visita del copríncep francès i la recuperació de les relacions internacionals, el Pla nacional per a la igualtat, la modificació del reglament de les proves mèdiques d’immigració, el pla integral contra l’atur i la llar per a les víctimes de violència domèstica, entre altres aspectes.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

sres del CR no quieran ser ustedes cómplices del hundimiento de andorra, al que está llevando el ps. luego les darán a uds la culpa también. no acepten esta responsabilidad.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte