Diari digital d'Andorra Bondia

Grandvalira preveu augmentar la facturació d’estiu un 20%


Escrit per: 
Redacció


Grandvalira ha estrenat ja la temporada d’estiu, i ho hi ha fet amb el pilot Marc Gené i tota la plana política d’Encamp i Canillo, que es van donar cita al Tarter per provar el nou traçat del kàrting.

El director general del domini, José Blanco, va comentar que l’objectiu per a aquesta temporada és incrementar “en un 20 per cent” la facturació, una xifra que va qualificar d’assolible donades les “semiinaguracions” dels circuits per a karts del Tarter i del camp de golf de Soldeu, que farà per primer cop aquest any la temporada completa.
Parlant de les novetats per a aquest any, Blanco va destacar la creació d’“un forfet conjunt amb Vallnord” per a cinc dies no consecutius i que els amants de la bicicleta agrairan, tant perquè tindran la possibilitat de recórrer les dos valls com pel preu, 80 euros. A més a més, al sector de Soldeu s’ha posat en marxa un nou circuit d’enduro i un altre fet amb mòduls de fusta, dirigit a un públic més familiar i als ciclistes extrems més novells.
Una altra de les novetats destacades per a aquesta temporada és el submarinisme dirigit, que es farà al llac del Forn. És la primera vegada que Grandvalira ofereix una activitat d’aquestes característiques i Blanco va comentar que es pot fer descensos de fins a 20 metres. El director general va destacar que un altre dels puntals de Grandvalira és el Family Park, un parc d’activitats al sector del Forn de Canillo destinat als més petits i a un públic més familiar.


Doblar l’assistència al kàrting

Pel que fa al kàrting del Tarter, Blanco preveu “doblar” l’assistència de l’any passat gràcies d’una banda a la millora del circuit, molt més treballat, i de l’altra a la forta aposta que s’ha fet per la comercialització i la promoció d’aquest producte.
El pilot Marc Gené, un dels dissenyadors del projecte, va comentar que tot i que no es pot comptabilitzar el nombre de visites que es va rebre durant la temporada passada, sí que es va vendre “uns vuitanta passis” per dia, que van ser uns 180 “els dies bons”.
Sobre el traçat, Gené va comentar que s’ha apostat per la diversió, fent el circuit més ample que el seu antecessor, amb vuit metres d’amplada, i més ràpid, amb rectes més llargues. A més, s’ha incrementat notablement la seguretat, canviant les antigues tanques de protecció per un nou sistema denominat Tec-pro, “més dur i resistent”. A més, les tanques són més baixes que les anteriors i permeten tant al públic com al personal de seguretat del circuit tenir controlats en tot moment els vehicles que hi ha a la pista.
En una forta aposta pel sector més familiar, el pilot i empresari català va comentar que en els  dies vinents s’instal·larà un circuit per a infants, perquè “les famílies puguin gaudir” del món de la velocitat.
De la seva banda, el director general de Grandvalira va destacar que també s’ha posat en marxa un nou paquet, que consisteix a fer kàrting al Tarter i posteriorment al Palau de Gel, a Canillo, sobre gel.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte