Diari digital d'Andorra Bondia

Hillary Clinton diu que Andorra 'és un exemple d'èxit econòmic i ocupació plena'


Escrit per: 
Agències / Foto: J. L. S.

La secretària d'Estat d'Estats Units, Hillary Clinton, ha dit aquest dimarts que Andorra 'és un exemple excel·lent d'èxit econòmic modern i d'ocupació plena en el continent europeu'.

Clinton ha fet aquestes manifestacions en una felicitació que ha tramés a Andorra en nom del president Barack Obama, i que ha fet públic en un comunicat, per la celebració dimecres del Dia de Meritxell, segons informa l'agència EFE.
Per a la secretària d'Estat nord-americana 'Andorra té una llarga història i una cultura rica'. A més, 'valora enormement l'amistat d'Andorra' i ha mostrat la seva disposició a 'continuar amb la nostra aliança en el futur'. El comunicat acaba desitjant 'a tots els andorrans una feliç festa i un gran èxit en el proper any'.
D'altra banda, segons ha informat el Govern, el president dels Estats Units, Barack Obama, ha fet arribar una nota verbal a través del consolat dels Estats Units a Barcelona, on també felicita per la celebració del Dia de Meritxell i desitjant que en els pròxims anys s'enforteixin les relacions entre els dos països.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte