Diari digital d'Andorra Bondia

Hubac s’interessa pels canvis viscuts al PS


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, i la consellera general Rosa Gili es van reunir dimecres a París amb la representant personal del copríncep François Hollande, Sylvie Hubac, que es va mostrar “molt interessada per conèixer de primera mà els canvis polítics que ha viscut el Partit Socialdemòcrata en els darrers mesos”, segons va informar la formació.

Precisament, sobre aquesta qüestió, la consellera Gili va remarcar la il·lusió amb què s’està afrontant aquest procés, i va destacar que la trobada amb la representant personal del copríncep francès representa “l’inici d’una nova etapa en les relacions internacionals dels socialdemòcrates”.
Així mateix, en la reunió es van abordar diferents qüestiones que formen part de l’actualitat política andorrana, com ara la implantació de l’IRPF, el conveni per evitar la doble imposició (CDI) i la reforma de la seguretat social. En aquest sentit, Rios va transmetre la preocupació del PS davant del text legislatiu de reforma de la CASS plantejat pel Govern.
D’altra banda, el president del grup socialdemòcrata va voler destacar davant la representant del copríncep la bona entesa que hi ha entre majoria i oposició en matèria de relacions exteriors, així com la voluntat de treballar conjuntament per oferir una imatge d’unitat davant de la comunitat internacional.
Abans de la trobada amb Hubac, els consellers generals van tenir un esmorzar de treball amb Arnaud Leroy, diputat del PS a l’Assemblea Nacional francesa per als francesos que viuen a Espanya, Portugal, Mònaco i Andorra, que s’ha compromès a visitar Andorra en els propers mesos.
Rios i Gili van tancar la  roda de contactes a París amb una visita institucional a l’ambaixada d’Andorra a França, on van ser rebuts per l’ambaixadora Maria Ubach.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte