Diari digital d'Andorra Bondia

Impuls al futur projecte de llei de polítiques de joventut


Escrit per: 
Agències

La Taula Permanent de Joventut ha decidit crear una comissió mixta, formada per representants del Govern i dels comuns, amb l’objectiu d’elaborar un projecte de llei de polítiques de joventut.

La redacció del text, que haurà d’estar enllestit durant l’any vinent, també comptarà amb la participació dels joves.
Aquest acord, malgrat que no es va fer públic durant la compareixença davant la premsa dels responsables del Govern, s’ha sabut amb posterioritat per assistents a la reunió.
La Taula Permanent de Joventut, integrada per la secretaria d’Estat de Joventut i els set consellers de comú responsables d’aquesta àrea, es va reunir ahir al migdia per primera vegada des que hi ha el Govern socialdemòcrata. A més de l’elaboració del projecte de llei de polítiques de joventut, altres acords que va explicar el secretari d’Estat de Joventut, Manel Blasi, van ser la proposta de crear una taula interministerial per parlar de qüestions relacionades amb la joventut i dels conflictes en aquest segment de la població que afecten de manera transversal.
D’altra banda, Blasi va informar que s’establirà un calendari de reunions bilaterals de la secretaria d’Estat amb cada un dels comuns per conèixer de primera mà quines són les polítiques de joventut que es duen a terme des de les parròquies. Finalment, Blasi va anunciar que es mantindrà una reunió amb tots els delegats de classe de batxillerat per saber quines són les seves inquietuds.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte