Diari digital d'Andorra Bondia

Jaume Bartumeu afirma que a Andorra hi ha treballadors il·legals


Escrit per: 
Agències


El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha declarat que 'hem començat a trobar en determinats sectors d'activitat econòmica persones que estaven en situació d'il·legalitat'.

Aquestes afirmacions les ha fet en el programa l'Oracle de Catalunya Ràdio al qual ha assistit com a convidat aquest dijous després de l'acte de la Fundació Ramon Llull sobre l'Expolangues.

El cap de Govern ha reconegut aquest dijous que 'hem començat a trobar en determinats sectors d'activitat econòmica persones que estaven en situació d'il·legalitat' i ha afegit que 'més enllà del tema estricte d'immigració i de seguretat ciutadana, com a vegades es plantegen aquestes qüestions, són persones que estan en situació il·legal i no tenen cobertura ni sanitària ni de seguretat social, que això és el que ens preocupa més'.

Aquestes declaracions les ha fet Jaume Bartumeu en el decurs del programa l'Oracle de Catalunya Ràdio i responent una pregunta del presentador Xavier Grasset sobre immigració a partir del debat generat a la ciutat catalana de Vic. Jaume Bartumeu no ha precisat més sobre la qüestió, ni ha concretat a quin sector econòmic pertanyen aquests treballadors descoberts en situació il·legal, ni tampoc quines mesures prenia el Govern davant la situació descoberta.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte