Diari digital d'Andorra Bondia

Jaume Bartumeu rep Aníbal Cavaco Silva a la porta de l'edifici de Govern


Escrit per: 
Agències

El president de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, incia aquest matí la segona jornada de la visita que està fent al Principat d'Andorra. La primera de les activitats d'aquest dissabte és la reunió amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, i la resta del Govern. En el decurs de la trobada Cavaco Silva imposarà a Bartumeu la condecoració de la Gran Creu de l'Ordre de l'Infant en reconeixement a les tasqeus de suport en el fatídic accident al túnels dels Dos Valires on hi van perdre al vida cinc treballadors, tots ells de nacionalitat portuguesa. Bartumeu ha rebut Cavaco Silva a la porta de l'edifici de Govern.

El president de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, incia aquest matí la segona jornada de la visita que està fent al Principat d'Andorra. La primera de les activitats d'aquest dissabte és la reunió amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, i la resta del Govern.

En el decurs de la trobada Cavaco Silva imposarà a Bartumeu la condecoració de la Gran Creu de l'Ordre de l'Infant en reconeixement a les tasqeus de suport en el fatídic accident al túnels dels Dos Valires on hi van perdre al vida cinc treballadors, tots ells de nacionalitat portuguesa. Bartumeu ha rebut Cavaco Silva a la porta de l'edifici de Govern.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte