Diari digital d'Andorra Bondia

Joan Gabriel diu que s'ha practicat una 'decapitació ministerial' a Vicenç Alay i que el Govern continua sense projecte de país


Escrit per: 
Agències


El president del grup parlamentari reformista, Joan Gabriel, ha dit que la remodelació anunciada aquest dilluns per Jaume Bartumeu representa 'la segona crisi de Govern, aquesta de molt calat i important'.

 Gabriel ha afirmat que 'en menys d'un any ha hagut de fer dos moviments importants', en referència a la dimissió de la secretària d'Estat de Turisme, Valerie Lackner, cosa que l'ha portat a creure 'que el Govern continua sense projecte de país, posant pedaços i anar mirant de sobreviure', i que 'aquest Govern no té direcció i l'únic que fan és posar persones de l'entorn polític i càrrecs de rellevància del PS'. Joan Gabriel també s'ha mostrat crític amb 'la degradació del ministre Vicenç Alay quan encara no fa ni cinc dies assistíem a una defensa en el Consell General' i ara 'hem assistit a una decapitació ministerial important traient-li la cartera de més pes estratègic que hi ha dins del Govern'. Per Gabriel, aquest és 'el segon signe d'aquesta desfeta política que el senyor cap de Govern està duent al país'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte