Diari digital d'Andorra Bondia

Joan Gabriel optarà a la presidència de CR


Escrit per: 
Agències


La direcció de Coalició Reformista (CR), que es va reunir dimecres al vespre, va acordar celebrar el congrés constituent del nou partit l’11 de febrer.

L’actual president del grup parlamentari reformista, Joan Gabriel, optarà a la presidència de la formació, que encara no té el nom definit.
La comissió àmplia, que va ser designada després de les eleccions generals, ha actuat des d’aleshores com a motor executiu de les accions de CR. La formació política, però, encara no té el nom definit i s’espera a la data per acabar de perfilar la nova marca. Tot i això, la marca electoral amb les sigles CR sembla força consolidada entre els afiliats, malgrat que no es descarta afegir-hi les paraules centre i liberal en algun lloc visible com a definició del partit polític.
A part de decidir el nom, el congrés servirà per aprovar els estatuts i reglaments interns, i també per nomenar una direcció provisional, que haurà de ser referendada al cap de 30 dies.
D’altra banda, Gabriel va dir que “és una temeritat” que el Govern no hagi fet servir les relacions de bon veïnatge perquè Andorra no es quedi al marge de “la possibilitat de celebrar uns Jocs Olímpics d’hivern amb la marca Pirineu”. Per tant, insta a fer tots els possibles per incloure el país.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte