Diari digital d'Andorra Bondia
Jordi Boixader serà el tercer director adjunt del cos de policia
Jordi Boixader serà el tercer director adjunt del cos de policia

Jordi Boixader serà el tercer director adjunt del cos de policia


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El Govern va acordar ahir, en la sessió de consell de ministres, el nomenament de Jordi Boixader com a nou director adjunt del cos de policia, segons va informar el ministre portaveu, Jordi Cinca, que va remarcar l’àmplia experiència i trajectòria de Boixader dins el cos d’ordre, on va ingressar el 1983. 
Boixader, que va ser director dels bombers entre 2007 i 2009, serà el tercer director adjunt de la policia i compartirà tasques amb Bruno Lasne i Miquel Àngel Barbolla, que ja ocupen aquesta funció. En aquest sentit, Cinca, que va avançar que un cop s’incorpori Boixader serà el mateix director de la policia qui explicarà  amb més detall els canvis al cos, va remarcar que la voluntat de l’executiu és conformar una direcció “més àmplia” que permeti afrontar amb les màximes i millors garanties els nous reptes que se li plantegen al cos de seguretat.
Així mateix, Cinca va destacar també la voluntat que la direcció de la policia es porti a terme d’una forma més transversal. Per això, va continuar, els directors adjunts deixaran de ser a la vegada caps d’una divisió concreta i dirigiran conjuntament les diferents àrees. Igualment, Lasne, a banda de continuar exercint les funcions de director adjunt, exercirà funcions de coordinació de les quatre àrees que conformen el cos i de tots els directors adjunts.
Entre les diferents responsabilitats, Boixader ha estat cap de la unitat de circulació, de la unitat de fronteres i estrangeria i sotscap de l’àrea tècnica, entre els anys 1992 i el 2007.

Jordi Boixader
director adjunt
cos de policia

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte