Diari digital d'Andorra Bondia

Josep Maria Naudi assumeix el càrrec de conseller d’Ordino


Escrit per: 
Text: Marià Miño / Fotografia: N. M.

Josep Maria Naudi va prendre ahir el relleu d’Albert Pujal com a conseller de l’Alternativa del Comú d’Ordino, després que el seu antecessor va presentar la renúncia a finals de l’any passat.

El nou representant de la corporació, que formarà tàndem amb Irene Cachafeiro durant l’any de mandat restant, assumirà quatre de les nou comissions existents.

D’aquesta manera, Naudi formarà part de totes les comissions que fins ara assumia Pujal ‒Obres Públiques, Urbanisme i Camp de neu Ordino-Arcalís‒ i s’incorpora també a la de Finances, fins ara responsabilitat de Cachafeiro. De la seva banda, la consellera seguirà assumint Agricultura i Medi Ambient; Educació, Cultura, Joventut i Benestar; Turisme i Esports; Administració i Comunicació, i Manteniment, Serveis i Circulació.
El conseller es va comprometre a afrontar el càrrec “amb il·lusió” i a “continuar la tasca feta”. Així mateix, va afegir que “s’ha fet molt bona feina” i va celebrar que “s’hi treballa molt a gust”. Cachafeiro va recordar que Pujal “ja va dir que tenia intenció de plegar i així ho ha fet”, i es va mostrar disposada a “formar de nou equip i treballar tan bé com puguem”.
Pel que fa a la reducció dels consellers de dotze a deu, aprovada en la sessió del 28 de desembre, Naudi va afirmar que “no ho veiem malament” i va recordar que “quan es va fer l’ampliació no hi estàvem d’acord”. No obstant això, de moment queda pendent saber si la mesura es podrà aplicar a partir del proper mandat.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte