Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la sessió de DA amb el titular d’Educació i Ensenyament Superior.
Un moment de la sessió de DA amb el titular d’Educació i Ensenyament Superior.

Jover explica els eixos del text del cos educatiu als militants de DA


Escrit per: 
Redacció/Foto: DA

El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Èric Jover, va ser el protagonista ahir de la setena sessió monogràfica de Demòcrates per Andorra, oberta a tota la militància, centrada en aquesta ocasió en el projecte de llei del cos educatiu, segons va informar ahir DA en un comunicat. 

Jover va destacar el fet que es tracta d’una llei que regularà, per primera vegada, tots aquells aspectes específics vinculats a l’activitat de la docència, ja que es tracta de l’únic cos especial que no comptava encara amb una legislació pròpia. En aquest sentit, el ministre d’Educació i Ensenyament Superior es va mostrar convençut del fet que el desenvolupament d’un text per legislar tots aquells elements que li són específics suposarà un pas substancial que ajudarà a valoritzar els professionals del món de l’educació.
Al marge de les línies principals d’aquest projecte de llei, el ministre va expressar la seva satisfacció per la roda de reunions que ha mantingut amb els diferents claustres dels centres educatius, més de 900 persones, per tractar el text. Així, i un cop finalitzada aquesta ronda de contactes, al marge de les reunions que ja s’havien mantingut amb els representants del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP), el ministre va explicar als militants demòcrates que considera que s’han pogut recollir suggeriments i clarificar aquells temes que havien pogut generar dubtes i requerien d’un contacte directe i obert.
La trobada amb Jover forma part de les reunions que amb una certa periodicitat convoca la formació taronja per debatre amb la militància sobre temes d’actualitat i per donar a conèixer de primera mà l’evolució dels projectes i proposicions legislatives que es treballen tant al Consell General com per part de l’executiu.

DA
llei del cos educatiu

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte