Diari digital d'Andorra Bondia
El titular d’Educació, Èric Jover.
El titular d’Educació, Èric Jover.

Jover preveu 20 reunions amb els docents per exposar la llei del cos


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Èric Jover, acompanyat de la directora general d’Escola Andorrana i Formació Andorrana, Ester Vilarrubla, va començar ahir la ronda de vint reunions que té previstes amb els claustres dels diferents centres escolars per exposar als docents el projecte de llei del cos especial d’educació.

Així ho va explicar el ministre portaveu, Jordi Cinca, després que el titular d’Educació hagués informat el consell de ministres del calendari de trobades, que va reiterar la voluntat de Jover de compartir tot el treball fet fins ara respecte a aquest projecte de llei, que es va iniciar el 2016, amb tot el personal educatiu.

En aquest sentit, Cinca va assegurar que el text, treballat amb el Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP), es troba ja “en una fase molt avançada” i que la intenció de Jover “és poder recollir les darrers aportacions i comentaris que puguin fer els claustres al text.

Així mateix, el ministre portaveu va voler deixar clar que aquestes darreres reunions “en res afecten ni van en detriment de la feina que s’ha fet amb el SEP”, i va insistir que “no s’ha deixat de banda el sindicat”. En aquest sentit, Cinca va assegurar que ni ara ni en el transcurs d’aquesta legislatura “no es pot dir que el Govern deslegitimi sindicats”, ja que mai “havien estat tan interlocutors com fins ara”.

jover
docents
llei del cos d'educació

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte