Diari digital d'Andorra Bondia

Juan aposta per convertir Encamp en la “ciutat cultural d’Andorra”


Escrit per: 
Agències / Foto: d'Acord

La candidatura de d’Acord a Encamp proposa potenciar l’atractiu turístic i comercial de la parròquia per mitjà del patrimoni cultural. L’objectiu, més que ambiciós, és ni més ni menys que convertir “la parròquia en ciutat cultural d’Andorra”. Així ho va expressar ahir la número dos de la coalició socioliberal, Caterina Juan, que va criticar que el conjunt patrimonial no està prou potenciat. 
Juan va assenyalar que Andorra Turisme ha d’invertir per crear “més accions publicitàries, més circuits culturals i una millor senyalització” dels diferents elements culturals que hi ha repartits per la parròquia encampadana. La número dos de la llista va argumentar que a vegades s’organitzen grans esdeveniments al poble, però no hi ha un retorn directe perquè la gent no pernocta a Encamp. Per això va insistir en la necessitat de convertir la parròquia en el referent cultural del país a través de la potenciació dels diversos elements patrimonials ja existents, entre els quals Casa Cristo (un museu que rep 5.000 visites l’any), el conjunt de Sant Romà de les Bons, el Museu de l’Automòbil, el trasllat del ministeri de Cultura a l’hotel Rosaleda, la Torre dels Moros o el conjunt d’esglésies romàniques.
Finalment, pel que fa a l’altre trasllat ministerial anunciat per l’actual Govern en funcions (el d’Afers Exteriors a Radio Andorra), d’Acord planteja que a les antigues dependències de Radio Andorra s’hi ubiqui Ràdio Televisió d’Andorra, tal com DA i la resta de forces van manifestar tot just al principi d’aquesta legislatura.

Juan
aposta
Encamp
ciutat cultural
Andorra
convertir

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte