Diari digital d'Andorra Bondia

Jutgen un home de 73 anys per un delicte d’abusos sexuals a un noi de 13


Escrit per: 
Redacció

El ministeri fiscal demana una pena de dos anys condicionals per a un home de 73 anys que està acusat d’abusos deshonestos a un noi de 13. Els fets que se li imputen haurien tingut lloc el 9 de gener de l’any passat a les piscines comunals d’Escaldes-Engordany.

L’home va negar haver tocat els genitals al menor mentre tots dos eren al jacuzzi i va exposar que únicament va ensopegar i que sense voler li va tocar les cames.
La fiscalia, però, creu que hi ha indicis suficients per demostrar que l’home va tocar els genitals al menor, entre els quals el testimoni de la víctima i les seqüeles que va presentar posteriorment i, a més a més, el fet que un testimoni manifestés que havia cridat l’atenció a l’home tres vegades perquè havia vist com tenia una erecció mentre mirava com es canviaven els infants d’entre 4 i 8 anys que anaven a la piscina.
A més a més, el fiscal exposa que hi havia un ànim libidinós en la seva actuació, ja que abans dels tocaments li va fer un comentari al jove sobre la mida del penis.  És per tot això que, a més de la petició de presó condicional, el ministeri públic sol·licita que l’home no pugui entrar-hi en contacte ni pugui anar a centres esportius en un període de quatre anys.
La defensa considera que tot va ser fruit d’un malentès i d’un cúmul de malentesos, ja que considera que el menor va malinterpretar també el fet que l’home li oferís diners un cop va abandonar el jacuzzi. En aquest sentit va remarcar que el seu client no tenia cap ànim libidinós i que a més no té cap atracció sexual pels homes. És per això que demana l’absolució.
El Tribunal de Corts va jutjar ahir també un home, que no va comparèixer, per blanqueig de diners procedents del narcotràfic. D’aquesta manera, la fiscalia considera que aquest delicte està constituït, ja que l’home intentava entrar al país amb més de 60.000 euros amb la intenció de comprar un rellotge d’alta gamma i blanquejar així aquest import, i demana trenta mesos de presó, l’expulsió definitiva i 90.000 euros de multa. La defensa, amb tot, considera que no està provat l’origen il·lícit dels diners  i sol·licita que l’home sigui absolt.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte