Diari digital d'Andorra Bondia

La campanya per regular el consum de tabac en espais públics porta recollides 447 signatures


Escrit per: 
Agències


La campanya que pretén impulsar una iniciativa popular que permeti presentar una proposició de llei que reguli el consum de tabac en espais públics tancats, ja porta recollides 447 signatures en tres setmanes. Aquesta xifra representa prop del 22% necessari per tirar endavant el text legislatiu.

Als punts mòbils s'han recollit un total de 143 signatures, mentre que la resta es divideixen de la següent manera: 57 a l'Oficina Turisme Laurèdia Sant Julià; 97 al Centre Cultural la Llacuna; 10 al Comú de la Massana; 33 al Comú Encamp; 31 a la Cadena Pirenaica; 14 al Comú de Canillo; 52 al Centre Màter; i 10 al Pas de la Casa.

Els responsables de la campanya s'han mostrat satisfets amb el ritme de recollida de signatures i han recordat que tots aquells nacionals amb dret a vot que vulguin firmar, han de portar una fotocòpia del passaport per poder validar la signatura. Els organitzadors es mostren confiats de poder arribar a les 2.038 signatures de nacionals amb dret a vot necessàries per tirar endavant la proposta.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte