Diari digital d'Andorra Bondia
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, aquest dijous al Consell General.
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, aquest dijous al Consell General.

La cartera de clients, motiu de la contractació d'A2 Security, segons el Govern


Escrit per: 
Agències / Foto: M. F.

“El principal actiu d’A2 Security consisteix en la seva cartera de clients, que posa a disposició del ministeri de Presidència, Economia i Empresa”. Aquest és l’argument que dona l’executiu qüestionat sobre quin és el currículum i la trajectòria de l’empresa de Toti Garcia que ha estat contractada per l’executiu per atreure inversió estrangera.

Així, a respostes a un seguit de preguntes formulades des del grup parlamentari socialdemòcrata, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, es reitera en el que ja va dir en seu parlamentària: que l’empresa era contractada per la seva experiència. Així, destaca que la cartera d’A2 Security es compon d’empreses, “provinents majoritàriament dels sectors tecnològic i immobiliari, el turisme, els esports i la biotecnologia, entre altres, així com per contactes institucionals i empresarials a Espanya, França, els Estats Units, Israel, Rússia, Costa Rica, Mèxic, l’Argentina i el Brasil, entre altres”.

També es posa en relleu que en la seva tasca d’intermediació i anàlisi en la inversió estrangera l’empresa es coordina amb Actua per tal que aquesta entitat pugui “seguir alguns dels dossiers que l’empresa A2 Security presenta al ministre. Aquesta relació es produeix tant directament com a través de la secretaria d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació”, s’afegeix.

A l’últim també es justifica la contractació directa en base a la llei de contractació pública.

Govern
contractació
A2 Security
cartera de clients

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte