Diari digital d'Andorra Bondia
Imatge de La Vuelta 2018.
Imatge de La Vuelta 2018.

La circulació a Andorra, afectada per La Vuelta el proper 1 de setembre


Escrit per: 
Agències

El consell de ministres ha informat que s'han aprovat, a proposta de la titular de Turisme, Verònica Canals, tot un seguit de mesures de seguretat viària arran del pas de  La Vuelta  el pròxim 1 de setembre. En aquest sentit, la circulació romandrà tancada amb el pas del cotxe pilot del Servei de Policia amb banderes vermelles i s’obrirà novament després del pas del motorista del Servei de Policia amb banderes verdes. En aquells trams en els quals l'itinerari passi dues vegades, no s'obrirà el pas fins que els ciclistes hagin acabat la segona passada.

Totes les parròquies del Principat veuran restringida la circulació per a tota mena de vehicles per gran part dels seus punts. Vies com la CG1, CG2 i CG3 són trams que concentren diàriament un gran flux de vehicles, les quals es veuran afectats. D'altra banda, també hi ha previstes alteracions al túnel de les Dos Valires i la pista forestal del llac d’Engolasters.

A banda, a partir de les 12 hores, el pas d'una caravana publicitària realitzarà un itinerari diferent del dels corredors i passarà pels principals nuclis de les set parròquies, incloent-hi el Pas de la Casa i novament el túnel de les Dos Valires.

Nou director d'Empresa

Josep Lluís Pujol ha estat nomenat com a nou director d’Empresa, Comerç, Desenvolupament Industrial i Transport del ministeri de Presidència, Economia i Empresa.

D'altra banda, s'ha aprovat amb modalitat d'emergència la proposta d'adjudicació de la refecció del forjat que dóna accés al pati interior de l’escola francesa de Ciutat de Valls. Les obres començaran aquest dilluns vinent i estaran acabades en un termini de dues setmanes a comptar des de la data esmentada i compten amb una partida de 26.234,84 euros.

Circulació
la Vuelta
1 de setembre

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte