Diari digital d'Andorra Bondia
La reunió de Fridays For Future amb els parlamentaris.
La reunió de Fridays For Future amb els parlamentaris.

La declaració d’estat d’emergència climàtica s’entrarà a tràmit parlamentari divendres 15 d’octubre


Escrit per: 
Redacció / Foto: DA

Els tres grups parlamentaris que donen suport al Govern i els representants del moviment ‘Fridays For Future Andorra’ han finalitzat avui la ronda de reunions per tancar el text de la proposta d’acord per a la declaració de l’estat d’emergència climàtica. El text s’entrarà a tràmit parlamentari divendres de la setmana vinent.

Durant l’última reunió, de les tres programades les darreres setmanes, s’ha fet la revisió al document final que ha rebut les apreciacions, suggeriments i propostes dels grups parlamentaris Demòcrata, Liberal i de Ciutadans Compromesos, del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i dels joves del col•lectiu ‘Fridays For Future.

El text consensuat contempla mesures amb l’objectiu de reduir les emissions anuals de gasos d’efecte hivernacle en un 37% l’any 2030 i arribar a la neutralitat carboni l’any 2050. També inclou accions per reduir la petjada ecològica, potenciar el comerç de proximitat i promoure una economia sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte