Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general de Liberals d'Andorra, Judith Pallarés.
La consellera general de Liberals d'Andorra, Judith Pallarés.

L’A demana pel nomenament d’un ambaixador permanent a Suïssa


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Els consellers generals del Grup Parlamentari Liberal faran quatre preguntes al Govern a la pròxima sessió de control al Govern prevista per al 14 de juny. La consellera general Judith Pallarés ha registrat dues preguntes. En la primera, pregunta a l’executiu pel nomenament d’un ambaixador permanent a Suïssa i a la Missió Permanent a l’oficina de Nacions Unides, a Ginebra. En concret, la consellera liberal vol saber “quines són les noves tasques a desenvolupar [...] que han provocat el nomenament d’un ambaixador permanent a finals d’aquesta legislatura” i també demana “quins són els canvis diplomàtics en les relacions entre la Confederació Helvètica i el nostre Principat que han motivat aquesta decisió”.

La segona pregunta oral de Pallarés s’interessa per l’alta rotació de personal que està patint l’empresa Ambulàncies del Pirineu, encarregada  del transport sanitari terrestre individual no medicalitzat des del 2014. En aquest sentit, demana a Govern si és coneixedor “de queixes per part del personal d’Ambulàncies del Pirineu davant del servei d’Inspecció de Treball”. 

Les altres dues preguntes han estat registrades pel conseller general Ferran Costa. D’una banda, demana a l’executiu pel tancament d’infraestructures museístiques per falta de personal i si Govern “va informar pertinentment els diferents departaments de Turisme dels comuns d’aquestes eventualitats”.

La segona pregunta se centra en l’important increment dels accidents de trànsit causats pels efectes de l’alcohol o les drogues. En aquest cas, el conseller vol que Govern informi de “quines mesures ha previst per revertir aquesta tendència”.

L’A
demana
nomenament
ambaixador permanent
Suïssa

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte