Diari digital d'Andorra Bondia
La subsíndica, Meritxell Palmitjavila, després de la reunió de la junta de presidents.
La subsíndica, Meritxell Palmitjavila, després de la reunió de la junta de presidents.

La dotació pels grups serà de 818.160 euros el 2020


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Els cinc grups parlamentaris es repartiran l’any vinent un total de 818.160 euros, el 50% dels quals en una part fixa per a cada grup i la resta en funció del nombre de consellers generals que els integrin.
Si més no aquesta és la proposta de pressupost per a l’exercici 2020 que es va acordar ahir en la junta de presidents i que comportarà, segons va detallar la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila, a la finalització de la reunió, que cada grup parlamentari rebi un fix de 81.500 euros i després 14.600 euros més per cada conseller general.
D’altra banda, en la trobada, que va servir també per confirmar la sessió del Consell General d’aquest dijous en la qual es debatrà i votarà el projecte de llei de modificació de la Llei de la CASS i es llegirà l’informe de la comissió permanent en relació amb els assumptes tractats fora del període de sessions, es va tractar del règim de desplaçament dels parlamentaris a l’exterior i del nomenament de la Junta Electoral; qüestions, però, sobre les quals no es va adoptar cap acord. Així mateix, es va deixar per l’octubre l’obertura dels plecs del concurs d’idees per al projecte de remodelació de la zona posterior de Casa de la Vall.

 

dotació
grups
2020
serà
818.160 euros

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte