Diari digital d'Andorra Bondia

La festa d'Unió Jove Massanenca reuneix més de 200 persones


Escrit per: 
Agències / Foto: D.A.

Prop de 200 persones es van reunir aquest dissabte al vespre al Cau d'Arinsal en una festa amb botifarrada inclosa organitzada per la Unió Jove Massanenca per donar suport a la candidatura de Demòcrates per Andorra.

Segons informa DA en un comunicat de premsa, el secretari general d'UJM s'ha mostrat satisfet amb la jornada i especialment amb l'oportunitat que van tenir els joves de parlar amb els candidats de DA i expressar-los les seves preocupacions. 

A la festa van assistir diversos candidats de DA, entre els quals hi havia els tres primers de la llista nacional, Toni Martí, Jordi Cinca i Ladislau Baró. Guillem Forné ha volgut agrair la gran representació dels candidats polítics i ha expressat que 'la possibilitat d’apropar els joves als polítics ha servit perquè poguessin parlar de tu a tu i intercanviar impressions'.

La UJM ha manifestat el seu suport a la candidatura de DA i segons Forné 'estarà molt activa per contribuir a fer possible un canvi de Govern fonamentat en les propostes de DA'.  A més, assegura que a part de les quaranta persones que ja en formen part, molts joves s'han mostrat interressats per la UJM.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte