Diari digital d'Andorra Bondia

La Festa Jove d'UP+DA posa en marxa una prova pilot per fomentar l'ús del transport col·lectiu a la nit


Escrit per: 
Agències/Foto: UP+DA

La festa jove que ha organitzat UP+DA per aquest dissabte a la nit servirà per posar en marxa una prova pilot que pretén augmentar la seguretat en la mobilitat nocturna dels joves i potenciar, alhora, l’ús del transport col·lectiu a la nit. El sistema permetrà que els joves de tota Andorra puguin assistir a la festa fent ús del taxi a un preu reduït de tres euros per trajecte.

Des d'UP han explicat que també hi haurà taxis a la sortida, per facilitar el servei als joves que ho desitgin. Aquest servei serà col.lectiu, per tant, al taxi podran coincidir diferents usuaris. Per sol.licitar-lo caldrà trucar al telèfon 801080. La iniciativa ha estat possible gràcies a un acord amb l’associació de taxistes.

La festa jove d’UP + DA tindrà lloc al complex esportiu i sociocultural d’Encamp a partir de les nou de la nit. Els joves que ho desitgin podran adquirir per cinc euros un tiquet per sopar a la festa que consistirà en una botifarrada amb pa amb tomàquet, patates i beguda.

Cap a les onze de la nit el grup de música K-naia, que debutarà amb una reestructuració dels seus membres, oferirà un concert amb versions de música pop rock i composicions pròpies. Passada la mitjanit els Kiss Brothers es responsabilitzaran de la disco mòbil fins ben avançada la matinada.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte