Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment del consell de Comú celebrat ahir al matí.
Un moment del consell de Comú celebrat ahir al matí.

La liquidació de comptes es retarda pels canvis a Secnoa


Escrit per: 
Agències / Foto: C.G.

Malgrat que la legislació dicta que els comptes d’un exercici s’han d’aprovar durant el primer trimestre de l’any posterior, el Comú d’Ordino s’està retardant en la presentació del balanç pressupostari del 2018 a causa dels canvis en la concessió de Secnoa que es van donar ara farà gairebé un any. Tal com va  informar la consellera de Finances de la corporació, Maria del Marc Coma, s’ha hagut de fer una tasca de valoració dels actius de la societat, que fins ara formaven part de la comptabilitat del Comú, i que passen a ser de Secnoa, des del juny dominada per Saetde i liderada per Joan Viladomat.
Es tracta d’una operació “important”, va exposar Coma, i “no volíem que se’ns passés res” tenint en compte que la concessió és per a 50 anys i que “no volíem que ningú ens digués que la feina no està ben feta”. Aquests actius corresponen a tots els béns que té l’estació, incloses les infraestructures. En qualsevol cas, la consellera va recordar que és una “operativa normal” que es fa sempre que hi ha una concessió.
L’explicació de Coma es va donar arran d’una pregunta formulada per l’oposició durant el consell de Comú celebrat aquest dijous, on no hi ha assistit el cònsol major, Josep Àngel Mortés. La consellera Eva Choy confia que els comptes seran presentats a la propera sessió, a finals del mes de maig.

liquidació
secnoa
comptes
retarda

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte