Diari digital d'Andorra Bondia
Imatge d'arxiu d'unes fulles de cànnabis.
Imatge d'arxiu d'unes fulles de cànnabis.

La Llei per al cultiu de cànnabis, cada vegada més a prop


Escrit per: 
Redacció / Foto: Cannabis Urlaub

El cultiu de cànnabis cada vegada està més a prop de ser una realitat al Principat, després que consell de ministres hagi aprovat l’adjudicació de l’assessorament en el redactat de l’avantprojecte de llei per al cultiu d'aquesta planta, que ha recaigut al bufet Roca Junyent. Així, amb aquesta adjudicació se segueix l’estratègia definida pel Govern en el full de ruta (Horitzó23) per facilitar la inversió privada en la indústria del cànnabis utilitzat en cosmètica i en farmàcia.

En qualsevol cas, i seguint amb el compromís contret per l’executiu per l’exploració del projecte, la redacció del text legal s’ha d’elaborar de forma transversal i en cooperació amb els possibles implicats. Les tasques principals de l’adjudicatari consistiran en l’estudi de la normativa i els antecedents concrets, la redacció dels documents sol·licitats i la seva entrega, la revisió dels documents en reunions organitzades a aquest efecte, tant en l'àmbit intern com amb els sectors privats, i l’elaboració dels texts definitius, d’acord amb les conclusions de les reunions.

A més, el model ha de preveure la participació, directa o indirecta, del sector ramader d’Andorra per impulsar la seva diversificació.

Andorra
llei
cannabis
redacció

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte