Diari digital d'Andorra Bondia

La marxa cicloturista Valls-Andorra-Valls arriba al Principat per 25a vegada


Escrit per: 
Agències / Foto: E.F.


Una trentena de ciclistes han estat rebuts aquest dissabte a les dues del migdia pel Comú d'Andorra la Vella. Són membres de la secció ciclista del Club de Bàsquet Valls, que han sortit al matí de la capital de l'Alt Camp pedalejant fins al Principat, i aquest diumenge faran el camí de tornada.

La marxa cicloturista Valls-Andorra-Valls va ser iniciada el 1986 per sis ciclistes del C.B. valls, i aquesta vegada en celebren la 25a edició. Per aquest motiu, s'ha lliurat una placa en reconeixement als tres pioners d'aquesta marxa que encara formen part de l'agrupació ciclista.

 
Ramon Ollé, Manel Ballus i Ignasi Ferre són els tres ciclistes del C.B. Valls que han rebut un reconeixement per seguir formant part del club des que van participar en la primera marxa cicloturista, que va tenir lloc el 1986. Dels tres, només ha participat en la 25a edició Ramon Ollé, que ha explicat a l'ANA que la idea d'organitzar aquesta marxa era la de fer una sortida 'diferent de les altres' que es feien setmanalment al C.B. Valls.

Tal com es va fer la primera vegada i les següents, els ciclistes passaran la nit al Principat i aprofitaran per fer turisme. A la primera hi va haver sis participants perquè alguns 'no estaven preparats' o consideraven que era un recorregut massa llarg. En aquesta ocasió, 25 anys després s'ha assolit la trentena de participants.

Els ciclistes han sortit de Valls a les sis del matí, en direcció a Tàrrega. A Ponts s'han parat a esmorzar i han arribat a la capital andorrana pels volts de les dues del migdia. I aquest diumenge faran la tornada a l'inversa, també amb bicicleta.

En l'arribada a la plaça Príncep Benlloch, el C.B Valls també ha lliurat una placa al Comú d'Andorra la Vella per la seva col·laboració. Pel mateix motiu, l'Ajuntament de Valls també ha entregat una estatueta a la corporació de la capital. I per la seva banda, des del Comú també ha volgut donar una placa de reconeixement a la secció ciclista del C.B. Valls que commemora la 25a edició de la marxa.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte