Diari digital d'Andorra Bondia

La Massana inverteix 145.000 euros en la millora de voravies


Escrit per: 
Redacció


El cònsol major de La Massana, Josep Maria Camp, es va desplaçar aquest dimarts fins a Erts, amb la consellera d’Obres, Sandra Bonet, per presentar les millores en les voravies que la seva corporació ha realitzat al llarg del present exercici.

Camp, tot i que recordar que ja s’havia dit que al “pressupost de 2009 no hi havien grans inversions”, va indicar que s’han destinat “uns 145.000 euros” a la millora de voravia en diversos indrets de la parròquia. Sandra Bonet va indicar que s’han restaurat un total de “800 metres linials” de voreres, per tal de garantir el bon estat dels paviments parròquials i a més, per garantir la resistència dels mateixos. Per garantir aquesta millora de la resistència s’ha canviat el material de les noves voreres, que s’han fet amb quitrà, un material molt mes resistent a la potassa, que fa garantir més anys de durabilitat a les voreres.
Bonet va indicar que s’han  millorat diverses voravies a Erts, a l’avinguda del Través al centre de la parròquia i a la zona de les escoles, aprofitant el final del curs lectiu. No seran aquestes les úniques voravies que es milloraran, així ho va comentar el cònsol major, que va indicar que de cara al proper exercici fiscal, el del 2010, se seguiran fent noves voravies als pobles de Sispony, Pal i també Erts.
Un altre dels aspectes que va destacar la consellera és que s’han utilitzat materials reciclats en el mobiliari urbà instal·lat a les noves voravies. Amb una inversió de 25.000 euros, el Comú ha instal·lat a la zona paperes, pilones i cendrers fets amb materials reciclats, provinents dels contenidors grocs.
Bonet va indicar que es tracta de materials tant o més resistents que els anteriors i que resulten molt més sostenibles i de baix cost.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte