Diari digital d'Andorra Bondia

La Massana obre el període d’inscripcions a les activitats


Escrit per: 
Redacció

La Massana obre avui el període per apuntar-se a les activitats esportives, culturals i artístiques del curs 2010-2011. La corporació ha fet arribar a totes les cases de la parròquia el llibret d’activitats, que està estructurat en tres apartats: infants i joves, adults i gent gran.

L’activitat estrella per als infants és la natació, que compta amb un centenar de places, repartides en onze grups de diferent nivell. També el ballet, que va començar fa dos cursos, té una gran acceptació. L’oferta esportiva es completa amb escacs, bàsquet i karate. Els nens i joves també tenen al seu abast els tallers de teatre, sota la direcció de Joana Mallafré.
Pel que fa a les activitats artístiques, dilluns passat es va signar amb Ordino el conveni per a la gestió conjunta de les escoles d’art. Els petits podran fer classes de plàstica amb l’artista Rosa Mujal. Així mateix, continua el taller de còmic, amb el dibuixant Jordi Planellas. També continua a un ritme creixent l’Escola de Música, que ja compta amb un centenar d’alumnes. A banda de les classes de solfeig, cant coral i instrument, els nens tenen l’opció d’apuntar-se a la Miniband, una banda de música que es va posar en marxa el curs passat.
Respecte a les activitats per als adults, continuen les activitats aquàtiques: aeròbic aquàtic i iniciació a la natació, així com el grup de ioga. Així mateix, els adults tenen un espai a l’Escola d’Art de la Massana i Ordino, i també tenen obertes les portes de l’Escola de Música. Una de les activitats específiques per als adults és l’Escola de mares i pares de les Valls del Nord, que s’organitza conjuntament amb Ordino.
La gent gran continua tenint un ampli ventall d’activitats. Pel que fa a les esportives, tenen l’opció d’apuntar-se a aiguagim i a gimnàstica, que l’any passat va batre rècord d’assistència. Tot i que és una activitat cultural, també es fa força exercici amb les sardanes, que es faran dilluns a la tarda.
Els que es decantin pel cant, es poden inscriure a la Coral Les Orenetes. El col·lectiu també es podrà apuntar a les classes de teràpia ocupacional, que van començar fa dos anys. Finalment, hi haurà un altre cop un curs de lectura fàcil, a càrrec de la Biblioteca Comunal.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte