Diari digital d'Andorra Bondia

La Massana obre el termini per sol·licitar el pagament fraccionat de les taxes i tributs


Escrit per: 
Agències

El Comú de la Massana ha tornat a obrir el període de temps per sol·licitar de pagar a terminis les facturacions periòdiques de taxes i tributs, una mesura posada en marxa l'any passat per facilitar el pagament a les famílies de la parròquia.

Durant l'any passat s'hi van acollir 28 persones, i enguany els nous interessats tenen temps fins el 15 de febrer per adreçar-se al Departament de Tràmits per demanar-ho.
El sistema, que es va posar en marxa a finals del 2010 un cop aprovat el paquet de mesures per contenir la despesa i reactivar l'economia, consisteix en fer el pagament fraccionat mitjançant domiciliació bancària mensual, per fer efectives les taxes i tributs de cobrament periòdic com el foc i lloc, l'inquilinat, la propietat, etc. Una vegada inclòs en un exercici, el sistema de pagament es renova automàticament i no cal fer la sol·licitud cada any.
Una de les condicions per poder liquidar els imports de forma fraccionada és no tenir cap deute pendent. D’altra banda, l’import mínim per acollir-se al programa és de 150 euros.

 
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte