Diari digital d'Andorra Bondia

La ministra de Salut, Benestar i Treball es reuneix amb la consellera de Salut de la Generalitat


Escrit per: 
Agències


La ministra de Salut, Benestar i Treball, Cristina Rodríguez, i la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, han mantingut aquest divendres al matí una reunió de treball a la Seu d’Urgell en el decurs de la visita que la consellera de Salut ha fet a l’Alt Urgell.

Segons informa l'Agència de Notícies Andorrana (ANA), tant la ministra com la consellera han expressat la voluntat i el compromís dels seus governs respectius d'enfortir la col·laboració entre les dues administracions, centrant-se aquesta en dues línies bàsiques de treball:

En primer lloc, l’aprofundiment en les polítiques de proximitat en el territori de l’Alt Urgell i en els àmbits de radiologia i diagnòstic per a la imatge, salut mental, diàlisi i emergències mèdiques.

En segon lloc, l’enfortiment de les relacions bilaterals amb el reforçament de la comissió de treball conjunta ja existent i amb l’anunci d’una visita de la consellera de Salut a Andorra prevista per a la propera tardor.

També es vol avançar en l’establiment de la regulació jurídica per a temes d’interès comú com ara l’acreditació de centres, l’oncologia, el banc de sang i l’hospital transfronterer.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte