Diari digital d'Andorra Bondia

La nova ambaixadora de les Filipines visita el Comú d’Andorra la Vella


Escrit per: 
Redacció


La nova ambaixadora de la República de les Filipines, Ana Inés de Sequera-Ugarte, aprofitant la seva estada al Principat per presentar les seves credencials, va visitar ahir el Comú d’Andorra la Vella com a capital del país, per conèixer la relació que hi ha amb la comunitat filipina resident a Andorra.

De fet, la cònsol major de la parròquia, Rosa Ferrer, va explicar que tenen una relació molt estreta amb l’associació de residents filipins i que “col·laboren mútuament en tot el que els és possible”. Ferrer va mostrar la seva predisposició a l’ambaixadora per estrènyer els lligams de col·laboració entre totes dues cultures.
De la seva banda, Sequera-Ugarte, que va venir acompanyada del cònsol general a Barcelona, Eduardo José de Vega, i del cònsol honorari resident a Andorra, va constatar que la comunitat filipina que viu al Principat “no té cap problema perquè és un país encantador”.
Així mateix, l’ambaixadora de la República de les Filipines va aprofitar l’estada al país per agrair l’ajuda humanitària que va enviar el Govern d’Andorra amb motiu dels tifons que van devastar el seu país.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte