Diari digital d'Andorra Bondia

La policia nacional estrena la nova comissaria de la Seu


Escrit per: 
Redacció


L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va participar ahir en l’obertura oficial de la nova comissaria de la policia nacional a la ciutat, en un acte que va presidir el subdelegat del Govern a Lleida, José Angel Flores, acompanyat pel comissari principal, el cap provincial de Policia de Lleida, José Antonio Morales, i de l’inspector en cap del punt fronterer de la Seu d’Urgell, Al-lal Mohamed Al-lal.

Les noves dependències, situades a l’avinguda del Salòria, cantonada amb l’avinguda del Valira, han representat una inversió de 800.000 euros i la millora permet oferir un servei al públic més ràpid i proper en l’expedició de DNI, passaports i documents d’estrangeria, entre altres tasques.
Batalla va agrair a la subdelegació del Govern l’aposta perquè la Seu disposi d’una nova comissaria més moderna i funcional. “És un orgull per a la Seu tenir un equipament d’aquest tipus, que facilita la  relació de l’adminsitració amb els ciutadans, tot aplicant les noves tecnologies amb l’expedició del carnet electrònic”, va remarcar l’alcalde.
Per la seva part, Flores va manifestar que “avui és un dia important, tant per a la policia nacional com per a la Seu, ja que s’ha fet realitat la reivindicació històrica de tenir una nova comissaria que donés resposta als requeriments actuals i oferís una imatge propera al ciutadà”.
Amb l’ampliació de les dependències, s’ha passat dels 176 metres quadrats construïts a 444. La segona fase d’adequació de les antigues dependències, al local adjacent, es preveu que estarà acabada a finals de març.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte