Diari digital d'Andorra Bondia

La Policia publica el nom de 52 infractors amb multes pendents per excés de velocitat


Escrit per: 
Agències

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) ha publicat aquest dimecres una llista amb 52 infractors per excés de velocitat, a qui la Policia no ha pogut notificar les multes personalment. El valor d'aquestes infraccions, detectades amb radars, és de 2.692 euros.

Les persones que apareixen a la llista tenen un termini de deu dies hàbils a partir d'aquest dijous per presentar les al·legacions que considerin pertinents davant de la Policia.

L'edicte que apareix al BOPA posa de relleu que en cas que no es presentin al·legacions, es considerarà resolt l’expedient, notificada la sanció i ferm l’import. En aquest cas, transcorregut el termini de deu dies hàbils, aquestes persones disposen de tretze dies hàbils per fer efectiu l’import davant del Departament de Policia. Si passat aquest termini, no s'ha pagat l'import, es trametrà l'expedient a la Batllia.

Les 52 sancions fetes públiques van dels 42 als 90 euros i les infraccions van ser comeses entre l'1 de setembre i el 14 d'octubre del 2011.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte