Diari digital d'Andorra Bondia

La primera reunió per al Pacte d'Estat tindrà lloc aquest dimarts a la tarda


Escrit per: 
Agències / Foto: M. T.

Aquest dimarts a la tarda se celebrarà al Consell General la primera reunió entre el Govern i els grups parlamentaris per intentar arribar a un Pacte d'Estat per a les reformes de la Seguretat Social.

El cap de Govern, Antoni Martí, anirà acompanyat de la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, i es reuniran amb els presidents del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró i Daniel Armengol, i del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu i Gerard Barcia. En aquesta primera reunió hauran de buscar els punts en comú en l'anàlisi de la situació de la CASS, per intentar definir les línies d'actuació que les tres parts consideren necessàries.
La ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, ja va anunciar, a mitjans de mes, les modificacions urgents que va aprovar el Consell de Ministres per donar cobertura sanitària als aturats i estudiants majors de 25 anys i per rebaixar la cotització dels autònoms. Aquestes mesures també comporten una rebaixa de la cobertura de certs medicaments i tractaments, i congelacions de les pensions, que van ser criticades pel Partit Socialdemòcrata.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte