Diari digital d'Andorra Bondia

La propera signatura d'un acord d'intercanvi d'informació fiscal centra la reunió entre Espot i l'ambaixador d'Austràlia


Escrit per: 
Agències


El ministre d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot i l’ambaixadora d’Austràlia, Zorica McCarthy, han parlat aquest divendres al matí de la propera signatura de l’acord en matèria d’intercanvi d’informació fiscal entre els dos estats.

També s’ha plantejat la possibilitat de signar un acord relatiu al programa Working Holidays, que ha de permetre als estudiants andorrans poder fer estades de treball a Austràlia.
Xavier Espot també s'ha reunit amb l’ambaixador d’Eslovàquia, Jan Skoda, per tractar sobre l’interès mutu en desenvolupar els lligams comercials i econòmics. Per aquest motiu també s’ha reunit amb representants de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, i la CEA. El ministre Espot ha exposat el desig d’Andorra de concloure un acord amb Eslovàquia en matèria d’adopcions internacionals. Segons informa el Govern en un comunicat, una altra qüestió plantejada entre els dos països fa referència a la possibilitat de fer intercanvis culturals (a nivell musical o de dansa).
D'altra banda, el ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals s’ha reunit amb l’ambaixador de Cuba, Alejandro José González Galiano. Tots dos han parlat de buscar nous eixos de cooperació, tant en els àmbits econòmic i turístic per reforçar i incrementar les relacions bilaterals, com en l’àmbit de la medicina, mitjançant una col·laboració amb l’agència Servicios Médicos Cubanos.
L’última de les trobades d’aquest divendres del ministre Espot ha estat amb l’ambaixador de Perú, Jaime Cáceres Sayán. El diplomàtic ha exposat al ministre l’interès de Perú per conèixer i aprofitar l’experiència en matèria turística d’Andorra. Jaime Cáceres Sayán ha valorat molt positivament la integració de la comunitat peruana al Principat, formada per unes dues-centes persones.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte