Diari digital d'Andorra Bondia
Una sessió anterior celebrada pel Comú de la Massana.
Una sessió anterior celebrada pel Comú de la Massana.

La reforma del prat del Colat es completarà a partir del setembre


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El projecte de reforma integral del prat del Colat es va encetar fa uns dies amb la remodelació de la pista esportiva, on s’està construint un camp de futbol 5x5, una pista de bàsquet 3x3 i un pump track (un circuit per a bicicletes i skates). Aquests treballs quedaran enllestits a finals de juny i la reforma es completarà a partir del setembre, per evitar molèsties durant l’estiu, que és l’època de màxima utilització del parc. En la sessió de Comú d’ahir, es va donar  llum verda al plec de bases i a la publicació de l’edicte per al concurs nacional per al subministrament i instal·lació dels elements per equipar el parc. L’edicte sortirà publicat la setmana que ve al BOPA.
En aquesta nova fase, s’instal·laran els diferents equipaments en diverses zones, dividides per franges d’edat i que inclouen un espai per fer gimnàstica a l’aire lliure, que s’espera que sigui molt utilitzat per la gent gran. Durant el projecte de remodelació, s’han tingut en compte les propostes del Consell d’Infants de l’any passat. La reforma del prat del Colat estava inclosa dins el programa electoral. En total, s’hi destinaran al voltant de 600 mil euros. D’altra banda, també es renovarà el parc infantil d’Arinsal i es construirà un nou parc a l’urbanització els Oriosos. En la mateixa sessió, també es va aprovar el plec de bases per als treballs d’ampliació de la xarxa de pluvials al Camí de Padern, a Anyós. Es tracta del darrer edicte per completar l’operació subsòl, a la qual s’hi destina una important partida d’1,7 milions d’euros.
Pel que fa a inversions,  al setembre començaran les obres d’eixamplament de la carretera secundària d’Anyós. S’ha decidit esperar a finals d’estiu, ja que les obres comportaran treballs de perforació importants. D’altra banda, en les pròximes setmanes s’adequarà un espai d’aparcament al centre de Pal, amb una vintena de places.

reforma
prat del Colat
setembre
completarà

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte