Diari digital d'Andorra Bondia
El comú massanenc portarà a terme durant l’exercici en curs una inversió de cinc milions d’euros.
El comú massanenc portarà a terme durant l’exercici en curs una inversió de cinc milions d’euros.

La reforma del Prat del Colat estarà enllestida abans de l’estiu


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Els pròxims dies començaran les obres de reforma i embelliment de la fase II del Prat del Colat, a les quals es destinaran 885.708 euros. L’empresa que ha guanyat el concurs s’ha compromès a tirar-les endavant en un termini de dotze setmanes, per la qual cosa a finals de primavera ja es podrà inaugurar la reforma integral del parc, la zona d’esbarjo per excel·lència dels massanencs. El pressupost contempla la remodelació integral de la superfície verda i de jocs, d’uns 3.000 metres quadrats, a més de la delimitació dels camins d’accés a cada àrea i de l’obra civil. El projecte inclou propostes realitzades dins el marc del Consell dels Infants, com ara la instal·lació d’una tirolina, tobogans gegants o una piràmide de jocs. Tenint en compte que la Massana és la parròquia de la bicicleta, també hi haurà un circuit de bicicleta infantil.

En la mateixa sessió d’ahir del comú massanenc es va aprovar reconduir 856.000 euros de l’exercici anterior, a més de diverses modificacions de pressupost, finançades a través de l’excedent en Tresoreria. Tot plegat suma 2,7 milions d’euros, que fa augmentar fins als cinc milions la inversió que es portarà a terme a la parròquia durant aquest 2019. 

El cònsol major, David Baró,  ha explicat que es portaran a terme obres de millora i embelliment per guanyar en qualitat de vida. Destaquen les obres de reforma del carrer major i de la plaça de l’Església, a les quals es destinen 600.000 euros. També és important la partida de 532.860 euros destinada  a realitzar diversos eixamples de carreteres secundàries per millorar la seguretat de la xarxa viària als pobles d’Anyós, Sispony i l’Aldosa. A més, també es preveu renovar la plaça de la Ciutadania, embellir l’entrada del Parc Natural del Comapedrosa, millorar la xarxa d’aigües i asfaltar diverses urbanitzacions. Un altre dels punts de l’ordre del dia va ser  l’aprovació del compromís de despesa amb la societat EMAP SAU per a l’organització de grans esdeveniments per dinamitzar la parròquia, com la Copa del Món de BTT, l’Skyrace Comapedrosa, la Maxiavalanche, la Copa Catalana de BTT o la Triblanc. En total s’invertiran 340.000 euros per organitzar aquests campionats esportius que atrau un gran nombre de competidors i de públic.

reforma
prat del Colat
enllestida
estiu

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte