Diari digital d'Andorra Bondia
La reforma del Prat del Colat, una de les inversions importants per al 2018
La reforma del Prat del Colat, una de les inversions importants per al 2018

La reforma del Prat del Colat, una de les inversions importants per al 2018


Escrit per: 
Redacció / FOTO: J.G.

Una de les principals inversions que el Comú de la Massana preveu incloure al pressupost del 2018 és la reforma del Prat del Colat. Aquesta actuació passarà per refer tot l’espai verd i de jocs d’aquest “pulmó verd” de la parròquia, com remarca el cònsol major, David Baró. El mandatari va destacar que la quantitat que s’hi preveu destinar és important, tot i que no va poder-ne donar més dades perquè els comptes encara no estan tancats. En tot cas va afirmar que la partida d’inversions es veurà incrementada de forma important i que a banda de l’anteriorment citada també n’hi haurà d’altres de rellevants.

La política d’inversions que es projecta per l’any que ve va ser un dels aspectes que es va tractar en la reunió de treball organitzada per Ciutadans Compromesos que va tenir lloc ahir a Arinsal. A la trobada hi van ser presents els cònsols i també els consellers comunals i estava oberta als simpatitzants de la formació. L’objectiu era parlar de tots els temes d’actualitat comunal com ara el seguiment del programa electoral, els projectes que ja s’han enllestit des del Comú, les iniciatives en curs, els projectes que es preveuen impulsar de cara a l’any que ve però també informar de la gestió de les finances de la corporació, o noves propostes. 

Amb relació al compliment dels compromisos electorals, el cònsol major massanenc va explicar en la trobada que l’equip de govern comunal està en la línia de complir a finals de mandat amb els projectes previstos i fins i tot incorporar noves iniciatives.

Refugi del Comapedrosa
En la trobada, els simpatitzants van exposar que seria necessari que el Govern actualitzés el refugi del Comapedrosa. En aquest sentit van remarcar que aquest va ser el primer refugi guardat del país i requereix d’inversió per part de l’executiu per adequar les instal·lacions. Des del Comú es va informar als assistents que ja ha tractat aquesta qüestió amb el Govern i es va comprometre a seguir demanant aquesta inversió per tal que s’inclogui al pressupost del 2019 si no es pot fer durant l’exercici 2018. 

 

ciutadans compromesos
la Massana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte