Diari digital d'Andorra Bondia

La Seu d'Urgell adjudica les obres d'urbanització de la plaça Europa


Escrit per: 
Agències

La Junta de Govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha adjudicat  les obres d’execució de l’acabament de la urbanització de la plaça d’Europa, a la zona de l’avinguda de Garriga i Massó. L’empresa que durà a terme els treballs és Antonio Roca S.A.

El pressupost de la intervenció ascendeix a 78.135,36. La selecció del contractista s’ha fet per procediment negociat sense publicitat. Segons assenyalen des del consistori, s’hi van presentar tres ofertes, de les quals la més avantatjosa era l’escollida, que incloïa algunes millores en relació al projecte inicial.
La urbanització definitiva no s’havia pogut dur a terme perquè depenia de la finalització de les obres dels edificis de l’entorn. Segons ha indicat el tinent d’alcalde d’Urbanisme de la Seu, Jesús Fierro, 'ara serà possible, no només posar punt i final a la urbanització, sinó també obrir un altre vial de connexió amb Garriga i Massó des de l’avinguda Pau Claris, millorant la permeabilitat viària'. La intervenció també permetrà l’arranjament de la font de la plaça d’Europa, que actualment no funciona.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte