Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers liberals Jordi Troguet i Maribel Lafoz durant una sessió del Comú d’Encamp.
Els consellers liberals Jordi Troguet i Maribel Lafoz durant una sessió del Comú d’Encamp.

L’A troba “poc ètica” la decisió d’encarregar una escultura a Laza


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

Els consellers comunals de Liberals d’Andorra (L’A) a Encamp, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, no estan conformes amb la forma com s’ha dut a terme l’encàrrec a la directora de Cultura, Helena Laza, de l’elaboració d’una escultura que s’instal·larà a la rotonda de Valira Nova. Tant Troguet com Lafoz es mostren “sorpresos per aquesta decisió poc ètica” i afirmen que “no es va comunicar a la comissió d’Urbanisme”.

Els consellers liberals critiquen, una altra vegada, “les maneres de fer del Comú” i asseguren que “se n’han assabentat per la premsa, com malauradament passa sovint, del fet que la persona que dissenyarà l’escultura és Helena Laza, directora de Cultura del Comú”. 

De fet, aquest “petit detall” va ser obviat a la comissió d’Urbanisme pel seu president, Jordi Rich, que resulta que és parella de Laza, segons exposen en un comunicat. Lafoz va indicar que “no compartim les maneres de fer del Comú” i subratlla “la manca d’ètica d’aquesta decisió en què el president de la comissió d’Urbanisme encarrega a la seva parella una escultura per a una rotonda”. En aquest sentit, va apuntar que “compartim el sentiment d’indignació que s’ha generat” i que tot i que “el fons pot estar bé no ens han agradat les formes de fer-ho, amagant als consellers de l’oposició a qui s’encarregava l’escultura”.

L’A
troba
ètica
decisió
encarregar
escultura
Laza

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte