Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la reunió entre el candidat liberal i els representants de la Cambra.
Un moment de la reunió entre el candidat liberal i els representants de la Cambra.

L’A vol més pes de la Cambra en les relacions amb l’executiu


Escrit per: 
Redacció/Foto: Liberals d'Andorra

Liberals d’Andorra vol que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) sigui un interlocutor amb molt més pes en totes aquelles iniciatives que puguin venir de l’àmbit privat i que necessiten suport públic.
Així ho va traslladar el candidat a cap de Govern i president de la formació, Jordi Gallardo, als màxims responsables de la Cambra en el transcurs d’una reunió que va qualificar de “molt positiva”.
En aquesta línia, Gallardo va oferir “un diàleg franc i participatiu” en cas que Liberals d’Andorra arribi a governar perquè “la Cambra participi en les negociacions de l’Acord d’Associació, ja que pot donar moltes oportunitats i propostes interessants” per a les empreses del país, també perquè pugui “informar els diferents sectors dels reptes que suposarà l’acord i puguin prendre les mesures escaients”.
Així mateix, un altre compromís que va traslladar el candidat a cap de Govern liberal és “el de fer un acompanyament dels projectes que està preparant la Cambra i que poden tenir un retorn a l’economia del país i a la societat andorrana”. 
Per últim, Gallardo també considera que s’han de tenir present la CCIS en totes aquelles accions que “impulsin els sectors madurs de l’economia, com ara el comercial, perquè continuïn creant riquesa”.

L'A
vol
pes
cambra
més
relacions
executiu

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte