Diari digital d'Andorra Bondia

L’Acoda manifesta a CR que es pot perdre fins a 1.500 llocs de treball


Escrit per: 
Redacció

L’Associació de Contractistes d’Obres d’Andorra (Acoda) es va reunir dijous al matí amb els integrants de la comissió d’Ordenament de Coalició Reformista (CR) i amb el president del grup parlamentari, Joan Gabriel, a qui van exposar la seva preocupació per la difícil situació que està passant el sector.

En aquest sentit, des de l’Acoda es va incidir en la necessitat d’aplicar una sèrie de mesures urgents per intentar evitar la pèrdua d’entre 1.000 i 1.500 llocs de treball.
Així, els contractistes consideren que hi ha la possibilitat de fer una sèrie d’accions, algunes de les quals de fàcil aplicació, que ajudin a pal·liar o almenys a mantenir el nivell d’activitat del sector, com per exemple l’impuls de la rehabilitació interior i exterior dels edificis.
Així mateix, els contractistes, que properament es reuniran amb els altres grups parlamentaris, aposten per buscar fórmules de finançament específiques per al pagament d’impostos, taxes i tributs, i també per flexibilitzar les residències passives i modificar els imports en les compres immobiliàries dels estrangers. Paral·lelament, també han demanat la modificació de la Llei del sòl a mitjà termini.
Des de Coalició Reformista van manifestar que estan a l’espera que s’acabi la ronda amb la resta de grups parlamentaris, però van assenyalar que, “vista la urgència de les mesures a prendre”, s’instarà el Govern perquè les tingui en compte i les apliqui tan aviat com sigui possible.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte