Diari digital d'Andorra Bondia

L’aeròdrom de la Seu d’Urgell funcionarà per Setmana Santa


Escrit per: 
Agències

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha manifestat que l’aeroport d’Alguaire s’obrirà al mes de desembre.

Nadal va dir que volen operar i obrir durant el desembre i que la voluntat és acabar tots els tràmits de seguretat i de navegació per tenir plenes garanties per volar. Pel que fa a l’aeròdrom de la Seu d’Urgell, el conseller va assenyalar que entrarà en funcionament per Setmana Santa. Nadal va recordar que ja s’han adjudicat les obres i que començaran d’aquí a quinze dies.
El conseller va presidir ahir, a Tremp, la reunió del consell rector de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, que va servir per constituir la comissió de desenvolupament socioeconòmic i territorial de les comarques pirinenques. Aquest organisme està format per 21 membres, representants del Govern, de l’administració local i dels diferents sectors econòmics, com la neu, el turisme, la construcció, la cultura, l’agricultura i la ramaderia i la restauració.
Aquesta comissió, amb representació de totes les comarques del Pirineu, té per objectiu formular estratègies per dur a terme en aquesta zona i promocionar el Pirineu arreu. Nadal va dir que ha de ser un instrument més per abordar la crisi. La comissió ha de servir per relacionar les diferents activitats d’aquest territori, com les econòmiques, les productives i les que generen riquesa, o les iniciatives empresarials noves. Totes aquestes activitats s’han de saber relacionar amb les propostes de l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte