Diari digital d'Andorra Bondia

L’Ajuntament de la Seu aprova el pressupost per al 2012


Escrit per: 
Redacció / Foto: ERC

El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va aprovar dilluns a la nit el pressupost municipal per a aquest any amb els vots favorables de l’equip de govern (CiU) i el grup municipal del Partit Popular i l’abstenció d’ERC. D’altra banda, els grups del PSC-Progrés i d’ICV hi van votar en contra.

Tot i el sentit del vot de cada grup municipal, tots van coincidir a valorar molt positivament la participació en la configuració dels comptes del consistori, tasca sense precedent. En aquest sentit, el tinent d’alcalde d’Hisenda, Jesús Fierro, va agrair la feina feta en l’elaboració del pressupost, i va manifestar que “hem entès que, davant d’un canvi de model en l’economia, més que mai havíem de treballar tots junts mirant de trobar el màxim de punts de consens en les qüestions que afecten l’equilibri econòmic de la primera institució de la ciutat”.
Per la seva part, el regidor i portaveu d’ERC a la Seu, Miquel Caminal, va justificar l’abstenció per la solució temporal que es dóna als dividends d’Hiuls. “La solució final no ens acontenta, ja que el repartiment de dividends de l’empresa municipal d’Habitatge i Urbanisme per equilibrar les despeses amb els ingressos ens desagrada. És un pedaç temporal. Creiem que calia continuar treballant encara un temps més per trobar la millor solució”, va destacar Caminal.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte