Diari digital d'Andorra Bondia

L’Ajuntament de la Seu aprova un pressupost de 15,5 milions d’euros


Escrit per: 
Agències / foto: Agències


El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va aprovar ahir el pressupost municipal 2010, que puja a 15,5 milions d’euros, una xifra que suposa una disminució del 3,75 per cent respecte de l’any passat.

Pel que fa al pressupost consolidat, és a dir, afegint-hi els comptes de les societats públiques Hiuls SL, Parc del Segre i Turisme de la Seu SA, així com dels patronats de Formació Ocupacional i de l’emissora municipal, sobrepassa els 26 milions euros.
L’alcalde, Albert Batalla, va remarcar que l’elaboració del pressupost per a aquest any ha estat una feina molt intensiva, portada a terme per l’equip de govern amb la resta dels grups polítics que conformen el consistori. Batalla va manifestar que “el principal objectiu del pressupost municipal per a aquest any ha estat ajustar-nos a la realitat econòmica actual, però alhora ser ambiciosos en els aspectes socials per donar respostes a les mancances que hi pugui haver entre les famílies urgellenques i als petits negocis de la ciutat. A més, seguirem fent un esforç en inversions perquè creiem que aquesta és la fórmula més vàlida perquè la Seu no s’aturi”.
Per la seva part, el tinent d’alcalde d’Hisenda de l’Ajuntament de la Seu, Jesús Fierro, va remarcar que “aquest és un pressupost obert amb la clara voluntat de recollir les aportacions fetes pels diferents grups municipals que conformen el consistori”. Fierro va explicar que el pressupost per a aquest any preveu 1,5 milions per a inversions, però que el total d’inversió a la ciutat serà de 5,5 milions, i va remarcar que el 80 per cent provindrà de diverses subvencions.
El tinent d’alcalde d’Hisenda també va anunciar que l’Ajuntament ja treballa en quatre projectes que aportaran beneficis laborals i econòmics a la ciutat i que seran una realitat a mitjà i a llarg termini. En aquest sentit, Fierro va explicar que aquests projectes són la construcció de la residència geriàtrica, el nou institut de secundària, la construcció de la piscina coberta a la zona esportiva i el començament de les gestions per fer realitat un nou centre d’atenció primària (CAP).

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte