Diari digital d'Andorra Bondia

L’Ajuntament desmenteix que dificulti l’accés a la informació


Escrit per: 
Agències


L’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha respost, a través d’un comunicat, a les informacions fetes públiques dilluns pel grup de PSC-Progrés relatives a la resolució del Síndic de Greuges.

El grup de l’oposició va reclamar al Síndic que es respectés la legalitat en l’accés a la informació dels regidors de la corporació.
En aquest sentit, des de l’equip de govern de l’Ajuntament s’ha volgut deixar clar que “en cap moment el Síndic confirma que el principal grup de l’oposició no disposi de la informació demanada, ja que les respostes a les sol·licituds fetes per aquest grup s’ajusten a la legalitat”.
L’Ajuntament explica en el comunicat que la resolució del Síndic també confirma que “les convocatòries de les sessions ordinàries i extraordinàries dels plens municipals s’han fet de la manera correcta”. La nota continua assenyalant que “el Síndic tan sols fa arribar unes consideracions generals sobre el funcionament de l’activitat de l’Ajuntament”.
Fonts del consistori han manifestat “la voluntat de transparència permanent que té el govern municipal respecte a la tasca de tots els regidors de l’Ajuntament” i han lamentat “la interpretació tergiversada del grup municipal de PSC-Progrés”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte