Diari digital d'Andorra Bondia
Jaume Bartumeu intervé en el consell nacional extraordinari de SDP.
Jaume Bartumeu intervé en el consell nacional extraordinari de SDP.

L’aliança socialdemòcrata presentarà batalla a la Massana


Escrit per: 
Redacció / FotoSDP

El Partit Socialdemòcrata (PS) i Progressistes-SDP van validar ahir les cinc llistes que finalment presentaran de manera conjunta a les pròximes eleccions. A més de la candidatura nacional, finalment l’acord també ha donat fruits a la Massana, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany. Segons van informar ahir mitjançant un comunicat, presenten una proposta “il·lusionadora, coherent, feta en positiu” i en benefici de la ciutadania per mirar de donar resposta “al descontentament i la desesperança creixent per part de la població”. Igualment, busquen donar “una alternativa sòlida, forta i seriosa capaç d’afrontar els reptes que tenim a Andorra actualment”.

La llista nacional l’encapçalaran tres membres del PS: Pere López, Judith Salazar i Susanna Vela. Per darrere, hi haurà, també del PS, Pere Baró, Laia Moliné (SDP), Maria del Carmen Garcia (PS), Aaron Comella (SDP), Tomàs Riart (PS), Joao de Melo (PS), Alain Mateu (SDP), Rosa Maria Pérez (PS), Laura Pérez (SDP), Maria de la Ó Soto (PS) i Jordi Font (PS). Com a suplents hi haurà Antonio Miralles (PS), David Latorre (SDP) i Vicenç Alay (PS).
A la Massana el candidat serà el progressista Michel Moliné acompanyat de Francisco Lizama (agent de circulació i fins ara president del sindicat de treballadors del Comú), amb Martí Bayona, Antoni Invernon i Mariona González de suplents, tots ells amb vincle al PS. A la capital el tàndem el formen Joaquim Miró pel PS i Marian Sanchiz per SDP, acompanyats de Begoña Montes (PS), Nelida Garcia (SDP) i Maria Nazzaro (PS). A Sant Julià de Lòria, Gerard Alís pel PS i Josep Roig per SDP amb suplents socialdemòcrates: Ida Gallinat, Marc Ferré i Francesca Anglada. Finalment, a Escaldes-Engordany hi haurà David Pérez (PS) i Elisabet Zoppetti (SDP), amb Naeko Yamamoto (PS), Eva Dubos (PS) i Jordan Ferreira (SDP) de suplents.
Cal tenir present que a banda de l’aliança amb els progressistes, en el cas del PS també s’han assolit acords amb Agrupament Encampadà per presentar una territorial a Encamp amb Marta Pujol (PS) i Susagna Venable (AE); i amb Enric Dolsa (X’Ordino) per disposar d’una candidatura a Ordino. En aquest cas el candidat seria l’actual conseller de Movem Ordino, Jean-Michel Armengol i l’acompanyaria Pere Mas (X’Ordino).

socialdemòcrata
Massana

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Teniu el meu vot per Ordino amb el Jean-Michel Armengol, a veure si els hi surt el tiro per la culata amb el laboratori...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte