Diari digital d'Andorra Bondia
Escola andorrana de Santa Coloma.
Escola andorrana de Santa Coloma.

L’ampliació de l’escola andorrana de Santa Coloma costa 7 milions d’euros


Escrit per: 
Redacció/Foto: Agències

El consell de ministres va aprovar ahir l’adjudicació definitiva dels treballs d’ampliació de l’escola andorrana de Santa Coloma. L’obra dotarà el centre escolar de 1.500 m² nous de superfície total útil i la creació de divuit aules. Les obres també permetran ampliar la zona de patis en 800 m². Així, el centre educatiu estarà preparat per acollir l’increment previsible de l’alumnat i es milloraran les condicions dels seus espais. Les obres adjudicades es faran sobre la part de l’immoble que es troba al llarg del carrer Prat Salit. Actualment, aquesta zona de l’edifici és de planta baixa, i amb els treballs s’ampliarà en alçada fins a la quarta planta de l’escola. En aquest pis, també s’engrandirà el pati que hi ha. L’import de les obres serà de 7.124.350,50 euros i el termini previst d’execució és de 28 mesos.

El Govern també va aprovar l’adjudicació de la construcció del nou pati de l’escola del Pedral d’Encamp. El projecte contempla una ampliació de la zona de patis d’una superfície total de 1.167,67 m2. El cost serà de 575.057,20 euros i l’execució prevista dels treballs és de vuit  setmanes.

L’executiu, a més, va aprovar l’adjudicació definitiva de la fase 2 dels treballs de conservació, posada en valor i rehabilitació de l’antic hotel Rosaleda per un valor de 2.251.026,98 euros. El termini estimat d’execució dels treballs és de dotze mesos. D’altra banda, el consell de ministres va aprovar l’adjudicació de les primeres fases de diversos projectes de millora que s’executaran en tres punts de la xarxa de carreteres del país, la CS-520, CS-280, i CS-335, per un import total de 868.042 euros. I, encara, va donar llum verda a l’adjudicació dels treballs d’ampliació del sistema actual de climatització de les dependències de la duana del riu Runer, i de reposició del sistema que ja hi ha a les instal·lacions de l’Agència Tributària. L’import és de 87.503,74 euros i el termini de realització dels treballs és de sis setmanes.

Pel que fa a les licitacions, el Govern va aprovar les referides als treballs de proteccions per la caiguda de blocs rocosos a la CG-3, a la boca nord del túnel de la pedrera, a la Massana, i la restauració dels talussos 4, 11, 12, 13 de la carretera d’Envalira a fi de reduir-ne l’erosió i de millorar la seva integració paisatgística. Igualment, va donar el vistiplau a la primera fase dels treballs de millora energètica al centre de Formació Professional d’Aixovall. 

ampliació
Escola Andorrana
santa coloma
Costa
milions
euros

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte